Klaudia inspiráló története

2020. december 27. - dr. Farkas Kitti

Idén több fogyást, életmódváltást követhettünk nyomon a programosok privát Facebook csoportjában. Nap, mint nap megosztották a táplálkozási naplójukat, így mindannyian nyomon követhettük, hogyan adják le túlsúlyukat és érik el álomalakjukat. Most szeretnék bemutatni nektek néhányat, elsőként Klaudiát.

clau.jpg

Klaudia idén februárban ismerte meg az Alakrovoslás Programot unokatestvére által. Ezt megelőzően gyakorlatilag nem volt olyan diéta, amit ne próbált volna ki, de tartós súlycsökkenést nem sikerült elérnie. Ráadásul kiderült, hogy inzulinrezisztenciája is van. Az elmúlt évek különböző divatdiétáinak kipróbálása és végigszenvedése után nem határozott meg konkrét elvárást magával, illetve az Alakrovoslás Programmal szemben. Mindenképpen szerette volna, hogy a fogyása látványos és egészséges legyen, és hogy közben ne éhezzen, ne érezze rosszul magát.

Tavasszal, amikor belevágott a programba fantasztikus volt olvasni, hogyan halad lépésről lépésre a célja felé. Újból elkezdett futni és áprilisig több, mint 14 kg-ot adott le.

Lelkesedése ezután sem csökkent, még az Intenzív szakasz bónuszát, az UltraSpeed szakaszt is kipróbálta. Nyáron arról is írt egy blogposztot, hogy a nyaralás ideje alatt, hogyan engedjük úgy el magunkat, hogy az egy tudatos kilengés legyen és ne essünk le a hintáról.

Ahogy peregtek le a kilók róla és lett egyre inkább vékonyabb, megfogalmazott egy titkos vágyat is. Azt, hogy az okos mérlege és egyéb kalkulátorok is megírják, hogy a testsúlya egészséges. Ez az álma is teljesült, őszre elérte az egészséges tartományt.

Ettől kezdve már azt követhettük nyomon, hogy milyen ügyesen tartja meg a súlyát.  132189913_134007735052954_2056802954542958112_n.jpg


Óriási büszkeség látni, milyen kitartó, mennyire megtanulta ez idő alatt a saját határait. Fantasztikusan néz ki! Összesen 28 kg-tól szabadult meg.

Igazi példakép minden fogyni vágyó számára!

Olvasd el történetét a saját szavaival, több részben: 

Íme az 1. rész. Nincs olyan diéta, amit ne próbáltam volna ki, de ez most más

A 2. rész: Kipróbáltam az UltraSpeed szakaszt

A 3. részben nyaralni ment: Tudatos kilengés a nyaralás alatt

Végül a befejező rész: Az egészségem az új életmódom

Szeretném azt is megjegyezni, hogy Klaudia nem csak fantasztikusan néz ki, de minden nap megosztja a programosok privát csoportjában azt, hogy mit eszik. Fantasztikus ételeket készít, gyönyörűen tálalja és elképesztő képeket készít róluk. Íme egy a sok közül: 131366894_10217819790948324_4590671376274074154_o.jpg

 

Két orvos, Dr. Farkas Kitti alapító és Dr. Bajnok Éva endokrinológus szakorvos különböző felépítésű, de azonos koncepciójú online programjai közül mindenki ki tudja választani a neki valót. Ez egy szakszerű program, amely segítséget nyújt azoknak, akiknek az eddigi próbálkozásaik nem voltak sikeresek.

További információ: www.alakorvoslas.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr7116354150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása