5 érv a nyári diéta mellett

2022. június 24. - dr. Farkas Kitti
Nyár előtt szorgosan diétázunk, hogy a strandszezonra elérjük a legjobb formánkat. Ha elérted a célodat, akkor se hagyd el magadat, hiszen a hízás olyan, mint egy lejtő. Az elején lassan indulsz el rajta, de a végén, ha nem vigyázol, brutális sebességre gyorsulsz. Ha pedig nem vagy teljesen elégedett az eredményeddel, vágj bele bátran most egy diétába. Nyáron jó fogyni! 
289508791_1022523375130769_8224122383391974973_n.jpg

Érv 1: Könnyebb a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel! 
A víz nagyon fontos a fogyáshoz, a sejtműködés minden szintjén jelen van a testünkben. Ha dehidratáltak vagyunk, minden folyamat lelassul a szervezetünkben, az anyagcserénket is beleértve. A megfelelő mértékű vízfogyasztás viszont egyensúlyba hozza a testünk működését, javítja az anyagcserét, így válik lehetségessé a sikeres fogyás.

Érv 2: Nyáron több időnk és lehetőségünk jut a sportolásra! 
Akár munka előtt is futhatunk egyet, mert alkalmas már rá a reggeli hőmérséklet, és akár munka után is el tudunk menni tekerni egyet, hisz később sötétedik. Hétvégén pedig örömmel megyünk túrázni, kirándulni a hűst adó erdőkbe vagy épp valamelyik vízi sportnak hódolunk.

Érv 3: Nyáron gyakran mondjuk, hogy csak valami "könnyűt" ennénk, kevésbé érezzük az éhséget.
A tikkasztó hőségben a kalóriadeficites étkezés is elégnek bizonyul. Ráadásul nyáron megjelennek a szezonális, friss zöldségek, amelyekből összeállíthatunk egy finom salátát és könnyedén készíthetünk rá egy feltétet. Gyorsan, hiszen sok kedvünk nincs a konyhában, a meleg tűzhely mellett állni. 

Érv 4: Nagy a pörgés! 
Nyáron folyamatosan megyünk, úton vagyunk, programozunk, nem otthon a televízió előtt töltjük estéinket, épp valamit nassolva. Azaz az "unalomevés" időszaka lecsökken.
Élvezzük a jó időt, a napsütést. Mindez jókedvre derít minket, a stresszhormonok száma is jóval alacsonyabb, így a "stresszevés" lehetősége is csökken.

Érv 5: Állandó motiváció: strand, családi, baráti összejövetelek, fesztiválok, esküvők! 
A fürdőruhában, a lenge nyári ruhákban történő megjelenés folyamatos motivációt biztosít számunkra. Valljuk be, mindannyian szeretnénk, ha elismerő tekintetekben lenne részünk , miközben végig sétálunk a strandon vagy bókokkal halmoznának el bennünket az ismerősök egy-egy partin, rendezvényen.
Szuper nyári alakot, nagyon klassz élményeket kívánok Nektek!

Válassz helyes, szakmai módszert a fogyásodhoz!

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu  címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr9917865747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása