Érezd jól magad a családi, baráti összejöveteleken a diétád ideje alatt is

2021. augusztus 17. - dr. Farkas Kitti

Mit tegyünk akkor, ha épp egy esti családi, baráti összejövetelre vagyunk hivatalosak a diétánk ideje alatt?

A legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat. Egy étkezéstől nem lehet elhízni. Aznap biztos nem fogyunk, talán másnap sem, de aki már elérte azt, hogy nem hízásra, hanem fogyásra állította át a szervezetét, annál egy-egy ilyen elengedés sem olyan mértékű már, mint korábban.

Természetesen ekkor is figyeljünk oda arra, mit eszünk. A legjobb választás vacsorára a natúr hús vagy hal zöldségekkel vagy egy finom saláta, illetve a száraz bor. A lényeg, hogy este kevés szénhidrátot fogyasszunk. Például az alábbi vacsi tökéletes az ilyen alkalmakra.

Javaslom indulás előtt egy vízzel készült MedWay Diet Shake vagy egy alacsony kalóriás szelet elfogyasztását, így segítjük a szervezetünket, hogy jobban feldolgozza az extra mennyiségű kalóriát.

_mg_0301.jpg


Az Alakorvoslás Program három egymásra épülő szakaszból áll. A szigorúbb, intenzívebb Speed szakaszból, amely rendezi az anyagcserét, a könnyedebb, de még szintén diétás Easy szakaszból és a súlymegtartó New Life szakaszból. Az alábbi egy könnyed nyári Easy vacsi receptje.

Joghurtos franciasaláta párolt almás-fehérboros pulykamellfilé
· 165 g pulykamell
· 0,2 dl fehérbor
· 50 g alma
· só, fehérbors, szerecsendió
· 1 tk olívaolaj
A pulykamellet fűszerezzük, az olívaolajon hirtelen körbepirítjuk. Kevés vizet (1-2ek) és fehérbort öntünk alá és fedő alatt pároljuk (5-8 perc). Ezután az apróbb darabokra vágott almát is hozzáadjuk és 10-15 perc alatt teljesen puhára pároljuk.
· 120 g franciasalátaalap
· 60 g natúr joghurt
· 1 mk magos mustár
· 1 mk light majonéz
· 1 mk citromlé
· pár csepp folyékony édesítő
· só, feketebors
A franciasaláta alapot enyhén sós vízben (vagy gőzben) megfőzzük, addig a joghurtból, mustárból, light majonézből, és ízesítő anyagokból öntetet készítünk. Ennek túl intenzív ízűnek kell lennie, hogy az alappal elkeverve finom legyen. A zöldségeket kihűtjük, és a mártással elvegyítjük. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek.

234524119_836111453771963_5403452687156402528_n.jpg

 Két orvos, Dr. Farkas Kitti alapító és Dr. Bajnok Éva endokrinológus szakorvos különböző felépítésű, de azonos koncepciójú online programjai közül mindenki ki tudja választani a neki valót. Ez egy szakszerű program, amely segítséget nyújt azoknak, akiknek az eddigi próbálkozásaik nem voltak sikeresek.

További információ: www.alakorvoslas.hu

 

A programosok számára saját felületet fejlesztettünk, amelyet belépés után érhetnek el. Itt találják a programjaikat saját vezérlőpulttal, receptkeresővel, edzéstárral és fejlődési naplóval.
A programtervezővel könnyedén megtervezhetik, mit szeretnének enni. Szeretnénk, hogy érezze, nálunk minden róla szól. Nem az élete alkalmazkodik a diétájához, hanem a diétája az életéhez. Ehhez pedig minden támogatást megkap tőlünk. Nincs még egy olyan diétás program, ami ezt nyújtja.

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr7516662672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági Selymesi 2021.09.26. 21:24:34

A program egye elemeivel élek, de látom, hogy egymásra kell építeni.Nekem nagyon hasznos volt a cikk beépítem napjaimba.
süti beállítások módosítása