Klaudia története 4. rész: Az egészségem az új életmódom

2020. szeptember 26. - dr. Farkas Kitti

Klaudia Alakorvoslás történetét folyamatosan nyomon kísérhettük. Maga sem gondolta, hogy ilyen messzire jut és az új egészséges életmódját már nem cserélné semmiért. A program gasztroangyala is lett, hiszen a programosok privát csoportjában minden nap gyönyörű fényképekkel mutatja be az aznapi menüjét. Óriási motiváló ereje van a mindennapokban és most a történetének negyedik részében az elmúlt időszakról ad egy összefoglalást nekünk. 

Az előző részek tartalmából: Klaudia az első részben a kezdeteket mutatta be, azt, hogy számos fogyókúrás kudarca után az Alakorvoslás Programmal nem csak 14 kg-tól szabadult meg, hanem sokkal jobb lett a közérzete is. A súlycsökkentés maximalizálása érdekében az Intenzív Program bónuszát, az UltraSpeed szakaszt is végigcsinálta. Bámulatosan kitartó, melynek eredménye, hogy a nyarat már bombaformájában köszöntötte. Új, egészséges életmódját a nyaraláson is könnyedén tartotta, erről fogyástörténetének harmadik részében számolt meg.

Most pedig kövedkezzen saját szavaival a történetének új, negyedik része, amiből megtudhatjuk, mi volt a titkos, régen dédelgetett álma a súlyát illetően.  

klau.jpgAmikor februárban unokatestvérem tanácsára elkezdtem az Alakorvoslás Programot, "csak" annyi volt a célom, hogy leadjam a túlsúlyom és kordában tartsam az inzulinrezisztenciám. Az elmúlt évek különböző divatdiétáinak kipróbálása és végigszenvedése után nem határoztam meg konkrét tervet. Mindenképpen szerettem volna, hogy a fogyásom látványos és egészséges legyen, és hogy közben ne érezzem rosszul magam. Mindez teljes mértékben megvalósult, így időközben lett egy titkos vágyam is. Az, hogy az okos mérlegem és egyéb kalkulátorok is megírják, hogy egészséges vagyok.
A mérleg kijelzőjén a hónapok alatt egyre alacsonyabb számot láttam, és végül a BMI indexnél is változott a kiírás. Szerepelt az enyhe elhízás, a túlsúly és pár nappal ezelőtt végre az, amire mindig is vágytam: EGÉSZSÉGES!

Az Alakorvoslás Program az életmódom lett. Számos új ételt kóstoltam meg, készítettem el, régebben nem főztem ennyifélét. Fantasztikus érzés egészségesen főzni és enni. Hozzáteszem, hogy egyik ételre sem mondták még a családtagok és barátok, hogy ne lenne finom. Ugyanakkor egy bisztróban, kifőzdében, étteremben is tudok választani ebédet és vacsorát, de a barátnős-kávézós délutánokról sem kell lemondanom. Az elmúlt időszak eseményei (home office, nyaralás, születésnapok, névnapok) idején pedig arról is megbizonyosodtam, hogy ezt az életmódot maximálisan tudom tartani a jövőben is. A napi mozgás is visszatért az életembe, energikusabb vagyok, mint valaha. A titkos vágyam elértem, így pár hét Easy szakasz után jöhet a New Life.

Íme az egyik napi menü, amit a programosok privát Facebook csoportjában osztottam meg:119889770_10217331385258487_4568447261835205420_o_1.jpg

Nem könnyű fotót találni a régi önmagamról, mert annyira nem tetszett, amit viszont látok a képeket, hogy mindig töröltem őket. A minap a barátnőm küldött egyet, melyet megosztok veletek. Kívánom nektek, hogy Ti is érjétek el álomsúlyotokat! Az Alakorvoslás Programmal sikerülni fog!

www.alakorvoslas.hu 
img_20200923_200812.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr6716215818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása