Adri inspiráló története

2020. december 28. - dr. Farkas Kitti

Ebben az évben fantasztikus közös programozásaink voltak, az egyik ilyen a "Nyaralni készülünk" volt.
Ekkor ismertem meg Adrit, aki legjobb formájában 22-23 éves korában érezte magát, akkoriban 56 kg-ot mutatott a mérleg a 165 cm-es magasságához. Pár éven belül már majdnem 100 kg volt.

Okoknak a kényelmes, biztos párkapcsolatot, az állapotosságokat, a stresszes munkát magas pozíció-nagy felelősség kombinációval, az össze-vissza evést és a nem túl minőségi ételek fogyasztását tudja felsorolni.

Idén februárban kezdte az Alakorvoslás Programot 99 kg-mal, és június végére már több, mint 15 kg túlsúlytól szabadult meg kitartóságának és következetességének köszönhetően. Személyesen július közepén találkoztunk a rendelésemen, a Rózsakert Medical Centerben, ekkor végeztük el a testösszetétel-mérést. A kóros mértékben felgyülemlett sejten kívüli víz mennyiségéből is látszott, hogy anyagcseréje megviselt. Elmondta, hogy többszöri jojózáson van túl, illetve az étkezése is rendszertelen volt a múltban. A meglepően sok izomállományából viszont az látszott, hogy rendszeresen mozog.incollage_20201014_140624391.jpg

Az elmúlt hónapokban a programot rettentő nagy fegyelemmel csinálta, melynek következtében látványosan fogyott, ráadásul a zsírfeleslegét izomvesztés nélkül adta le, így mindenkorra véget vetett a jojó-effektusnak, a fogyás- visszahízás ördögi körének.

Adri példája fantasztikusan bemutatja, hogy vezető beosztás, két kisgyermek és egy háztartás vezetése mellett is oda kell figyelnünk magunkra és szenvedés nélkül le lehet adni az évek alatt felhalmozott túlsúlyt. Az őszi munkahelyi előléptetésével járó többletmunka mellett is tartotta a program alappilléreit, hogy elérje a karácsonyra kitűzött célját, a 70 kg-ot.

Hatalmas öröm látni számomra Adri életmódváltását. Biztos vagyok benne, hogy 2021-es tervét, a 60 kg-ot is sikeresen megvalósítja.

Olvasd el Adri történetét saját elmesélésében itt: El sem tudom mondani hány év után látom ezt a mérlegen

Két orvos, Dr. Farkas Kitti alapító és Dr. Bajnok Éva endokrinológus szakorvos különböző felépítésű, de azonos koncepciójú online programjai közül mindenki ki tudja választani a neki valót. Ez egy szakszerű program, amely segítséget nyújt azoknak, akiknek az eddigi próbálkozásaik nem voltak sikeresek.

További információ: www.alakorvoslas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr6616354156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása