Bori története: Karácsonyra lefogytam!

Új alak a karácsonyfa alá

2019. december 25. - dr. Farkas Kitti

Karácsony van, Bori az új alakját teheti a fa alá. Elhatározta, hogy sok kudarc, több évnyi sikertelen próbálkozás után, mintegy utolsó próbálkozásként ad egy esélyt az Alakorvoslás Programnak. Az elmúlt hetekben nyomon követhettük az egész történetét, és hihetetlen változást láthattunk. Leadott 12 kg-ot, magabiztos lett, ez látszik a munkájában, magánéletében is, fantasztikusan érzi magát, és hihetetlen csinos is. Új irányt vett az egész élete, amitől nagyon boldog. Olvassátok el a záró posztját és örüljünk együtt vele. 


Az utolsó héten is csábítottak az adventi finomságok, többnyire sikerült azért ellenállnom. A szabadság előtti munkaroham ellenére is több testmozgást sikerült beiktatnom a programjaim közé, amire igazán büszke vagyok, még korizni is elmentünk.

Nem győzöm hangoztatni, hogy mennyire örülök annak, hogy rátaláltam az Alakorvoslás Programra. Nagyon sok minden megváltozott szeptember óta, először is az alakom. Egészen elképesztő, hogy ez mennyi minden mást is magával hordoz, nem csak külsőségeket. Azzal, hogy bebizonyítottam saját magamnak (és másoknak), hogy az eddigi sikertelen próbálkozások és kudarcok ellenére most sikerült elérnem a kitűzött célomat, nőtt az önbizalmam, ezáltal a kisugárzásom is más lett. Ez egyértelműen kihat a lelki világomra, a magán- és a szakmai életemre egyaránt. Bizton állíthatom, hogy az elmúlt időszak szakmai sikereihez a magabiztosabb fellépésem által a fogyásom is hozzájárult. A számos pozitív visszajelzésről, dicséretről és bókról pedig nem is beszélve... :)

Nézzük a száraz tényeket, a számokat. Összesen 12 kilót fogytam, jelenleg 64 kg vagyok. A derékbőségem 17, a csípőm 6, a karom 5, a combom pedig 7 centivel lett kisebb. A mellbőségem és a mell alatti körfogatom is jócskán csökkent, 9, illetve 6 centivel. Végül a vádlim is megadta magát, 2 centivel lett kisebb a körmérete. Jóleső érzés kimondani, hogy csinos vagyok!

Talán emlékeztek az első bejegyzésemre, amelyben beszámoltam nektek arról, hogy a többéves sikertelen próbálkozás után milyen kilátástalannak látom a helyzetemet a fogyás terén. Mintegy utolsó esélyként tekintettem az Alakorvoslás Programra. Az első intenzív szakasznak köszönhetően nagyon gyorsan megindultak a kilók lefelé, ekkor állt át a testem a folyamatos hízásról a fogyásra. Ez hatalmas erőt adott, így egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy feladom a diétát. Ráadásul éhezés és szenvedés nélkül fogytam, a MedWay Diet termékek nemcsak természetes alapanyagúak, hanem finomak is. A programban található receptek ízletesek, könnyen elkészíthetőek, így a jövőben, a New Life (súlymegtartó) szakaszban is örömmel válogatok közülük.
A nehezebb időszakokban sokat segítettek Kitti videói, magyarázatai a testem működéséről, a Facebook csoportos bejegyzések, és ez a blog is. Ezúton is köszönöm!

img_0844.jpg
Büszkeséggel tölt el, hogy most már többet sportolok, és hosszú idő után a cigit is sikerült letennem.

Mindenkit csak biztatni tudok, hogy az új évben, újult erővel vágjon bele az Alakorvoslás Programba, érje el az álomalakját és érezze azt az elégedettséget önmagával szemben, amit én érzek most!

Meghitt karácsonyi ünnepeket és az enyémhez hasonló sikeres fogyástörténetet kívánok Nektek 2020-ra!

 

 

Nézzétek meg, honnan indult Bori: 

kep_bori.jpg

unnamed_4.jpg

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu  címre.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr5915365378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása