Egy nap az új Easy étrenddel

Egyetek rendes kajákat!

2018. november 16. - dr. Farkas Kitti

Az Alakorvoslás Program étrendjeiben gyors és természetes fogásokat találsz, amelyek nemcsak finomak, hanem praktikusak is. Ebben a posztban összefoglaltam, hogy néz ki egy lehetséges napi étkezés az új, őszi-téli Easy étrend szerint. 

Reggeli

Reggelire fogyaszd a tetszőleges MedWay Diet Shake-et 2,5 dl 1,5 százalékos tejjel, vagy natúr joghurttal készítve. 

 Ebéd

Ebéd előtt 30 perccel fogyaszd el vízzel a MedWay Diet Shaket, vagy egyél meg egy szeletet.

Az ebéd legyen a legbőségesebb étkezés: grill csirkecomb, gyömbéres káposztasalátával és currys bulgurral

shutterstock_223067908.jpg

Hozzávalók az ebédhez:

  • csirkecomb filé, csirkesült fűszerkeverékkel
  • a salátához: vöröskáposzta, gyömbér, light majonéz, natúr joghurt, balzsamecet, víz, folyékony édesítő és só
  • a bulgurhoz: bulgur, víz, curry, kurkuma, só

Elkészítés:

Érdemes a köret elkészítésével kezdeni. A bulgurba szárazon belekeverjük a curryt és a kurkumát, valamint a sót, majd kétszer annyi forrásban lévő vizet ráöntünk. Lefedjük és konyharuhával letakarjuk 15-20 percre. A csirkecombokat fűszerezzük, és sütőpapírra téve ropogósra sütjük, legjobb barátunk, a sütő segítségével. Végül a salátához felaprítjuk a hagymát, és hozzákeverjük a többi alapanyagot. A friss gyömbért reszelve adjuk hozzá a salátához, de gyömbérport is használhatunk. Ez a fogás gyorsan megvan, akár előre is elkészíthető és bedobozolható.

 Vacsora

Vacsora előtt 30 perccel fogyaszd el vízzel a MedWay Diet Shaket, vagy egyél meg egy szeletet.

Vacsorára pedig jöjjön egy igazi finomság: a Sonkás-mogyoróvajas toast

vaj.jpg

Hozzávalók a vacsorához

  • teljes kiőrlésű toast kenyér
  • mogyoróvaj
  • csirkemellsonka

Elkészítés:

A toastokat megkenjük mogyoróvajjal és rápakoljuk a sonkákat, majd rátesszük a másik toast kenyeret és toast sütőben melegszendvicset csinálunk. Ha nincs hozzá eszközünk, akkor sütőben pirítjuk a kenyeret, és úgy készítünk szendvics-falatokat. Akinek illik hozzá, mehet friss zöldség (rukkola, kínai kel, jégsaláta, fejes saláta passzol leginkább)

 Snack

Az étrendet kiegészítheted snack étkezéssel, ha legalább 40 percet sportolsz a nap folyamán. Ilyenkor ihatsz még egy Shaket, vízzel vagy cukormentes mandulatejjel, és tehetsz bele 40-60 kcal értékben gyümölcsöt. A MedWay Diet szelet szintén kitűnő fehérje és szénhidrátforrás, a természetes alapanyagoknak köszönhetően ez is egészséges választás snack étkezésre.

Ha pedig inkább készítenél valamit gyorsan, akkor kitűnő, az évszaknak is megfelelő snack az almás-fahéjas túrókrém. Ehhez keverj össze túrót, tejfölt, fahéjat, kis citromlét és reszelt citromhéjat, valamint pár csepp édesítőszert almával. A bátrabbak extra fűszereket is használhatnak, például citromos-bazsalikomos vagy rózsaborsos ízesítést. Ez is gyors és természetes fogás, és nem utolsó sorban nagyon finom.

 Jó étvágyat egész napra, az új Easy-vel!

 

Ezeket a recepteket, a pontos mennyiségek megjelölésével megtalálod az Alakorvoslás Programhoz tartozó új, őszi-téli Easy étrendben. A programhoz a következő linken tudsz csatlakozni: https://alakorvoslas.hu/csatlakozom 

Az Alakorvoslás különböző programjai közül lehet választani, attól függően, mi a cél: gyors fogyás, könnyű életmódváltás vagy egészséges étrend kialakítása. A módszer egy 7 pontos keretrendszert határoz meg, amit be kell tartani. Ezen felül mindenki szabadon eldönti a célja alapján, melyik programot választja. A programok között a különbség a diéta kalória és tápanyagmennyiségében van. A program középpontjában a saját MedWay Diet termékcsalád áll, amely természetesen és hatékonyan támogatja a fogyást. További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr2814375785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása