Három dolog, amit ad neked az Alakorvoslás Program

2018. augusztus 31. - dr. Farkas Kitti

Amikor eldöntöttem, kidolgozom a saját súlycsökkentő programom, a szakmai tartalom viszonylag könnyedén összeállt, mert tudom, mit kell tenni. Ezt tanultam az orvosi egyetemen, gyakorlom a mindennapi munkámban és a saját életemben. De a szakma az egy dolog. Van ennél egy talán fontosabb is. Megfogalmazni, mit szeretnék elérni vele. 

A sok gondolatomat, érzésemet végül 3 pontban tudom összefoglalni, és ezt építettem be a programomba.kitti.jpg

1. Szeretném, ha a sok sikertelen fogyókúra után, sikerülne elérned azt az alakot, amire vágysz, és szeretném, ha nem a saját kudarcodnak élnéd meg azt, hogy korábban a helytelen módszerekkel nem fogytál le. Mert az nem a te kudarcod.

2. Szeretném, ha tudnád nem egy termék adja neked a szép alakot. "Vedd be ezt, szedd be azt, edd ezt, idd azt, rezegtesd itt, stimuláld ott, kend be itt, kend be ott....és akkor csinos alakod lesz." Én ebben nem hiszek! Te tudsz fogyni, ha tudod, mitől fogy a tested és azt meg is csinálod. Igen, nekem is van saját termékcsaládom, ami tud segíteni abban, hogy könnyebben átállítsd a tested hízásról fogyásra. Segít, hogy könnyebb legyen ez a lépés. Segít abban, hogy visszavezessen téged arra az útra, amiről letértél, az egészséges, természetes testsúlyszabályozás útjáról. De nem ez a fogyás titka. A titok az, hogy a szervezeted természetes testsúlyszabályozását visszaállítsd és megtartsd.

3. Szeretném, ha az életed nem a fogyókúráról szólna és akkor éreznéd jól magad, ha leadsz egy kilót, és magad alá zuhanj, ha felszalad egy. Az élet ennél sokkal többről szól, és te ennél sokkal értékesebb vagy! Ha elérted azt, amit az előbb írtam: visszaállítottad a szervezeted természetes testsúlyszabályozását, akkor megvan az egyensúly. Tartsd meg! A fogyókúra során megtanultad, mit kell betartanod, mennyi táplálékra van szüksége a testednek, ahhoz, hogy ne legyél éhes, energikus legyél és csinos. Ez az egyensúly. Ebbe belefér a kilengés, belefér egy vacsi a barátokkal, egy romantikus hétvége, egy szülinapi buli, vagy csak úgy valami finom. Miért fér bele? Mert tudod, hova kell visszalépned, tudod hogyan állítsd vissza az egyensúlyt, anélkül, hogy felborulnál. Ezt tanulod meg az Alakorvoslás Programtól. És ez az, ami miatt nem fog a fogyókúráról szólni az életed. Ha jól működik az anyagcseréd, akkor a kilengéseket jól tolerálja. Utána visszalépsz az útra és mintha mi sem történt volna.

Amikor kidolgoztam az Alakorvoslás Programot, a szakmai program mellett úgy építettem fel, hogy mindezt nyújtja neked. Sikerült? Azt gondolom, igen, mert ezt látom visszaköszönni a fogyástörténetekben. 

További információért az Alakorvoslás Programról, látogass el a honlapra: www.alakorvoslas.hu

Csatlakoznál? Kattints ide és kezdd el még ma: CSATLAKOZOM.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr1214213439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása