Felszaladt pár kiló a nyaralás alatt? Gyorsan le tudod adni!

2018. augusztus 22. - dr. Farkas Kitti

Lassan vége a nyaralási szezonnak. Remélem mindenkinek szuper nyara volt és feltöltődve várja az őszt! Teljesen természetes, hogy a nyaralás alatt esetleg felszaladt pár kiló. Emiatt ne izgulj! Azt szoktam mondani, a kilengéssel nincs baj, csak azzal, ha leesel a hintáról. Találd meg újra az egyensúlyt, hogy a nyaralásból csak a szép emlékek maradjanak, ne a plusz kilók. 

39557891_237442203638894_2336759669868986368_o.jpg


Mit tegyél?

  • Megérkeztél és mielőtt a bőröndöket kipakolnád, szaladsz a mérleghez? Ne tedd! A felszedett kilók egy része víz, amit a tested a többlet szénhidrát bevitel miatt megkötött. Nem a valós képet adná most a mérleg, így ne stresszeld magad ezzel. Inkább csomagolj ki, merülj el az emlékekben, és tervezd meg a diétádat.

  • Már a visszaúton megfogadod, hogy holnaptól nem eszel egy falatot sem? Ezt sem ajánlom. Ha sokat ettél-ittál, másnap a májad le van terhelve azzal, hogy feldolgozza azt a sok luxuskalóriát, méregtelenítse az alkoholt, amivel megterhelted a szervezeted. Ilyenkor, ha nem adunk neki energiát az extra munkához, akkor nehezebben megy majd neki a munka és te még fáradtabb leszel. Tarts egy-két átvezető napot, amikor könnyebb ételeket eszel, de még nem fogyókúrázol. Amit viszont már most megtehetsz, hogy mozogsz egy jót. Sokat segítesz a testednek a regenerálódásban.shutterstock_529246204.jpg

  • Ha készen állsz arra, hogy visszaszerezd a nyaralás előtti formád, sőt javíts rajta, akkor csináld meg a Speed programot. Legalább egyszer (ez két hét), és legfeljebb háromszor egymás után (6 hét). A Speed program az anyagcsere helyreállítás gyors és hatékony módja. Nem csak gyors eredményt hoz, de javítja a szervezet inzulinérzékenységét, ezért jobban fel tudja dolgozni a tápanyagokat. A legjobb megoldás egy fogyókúra elindításához, az anyagcsere javításához.

Ne feledd, nem pár nap, vagy egy-két hét alatt jönnek a plusz kilók, hanem ha elindulsz a hízás lejtőjén. Ha rendben van az anyagcseréd, akkor egy kis kilengés után nagyon gyorsan tudsz újra egyensúlyba kerülni. De ha átáll hízásra a szervezeted, akkor egyre csak hízol, hízol és hízol... ezért a lejtő hasonlat, ahogy elindulsz a lejtőn, egyre kevesebbet kell tenned, mégis egyre gyorsabban haladsz. Tehát a kilengés után az egyensúlyi állapotot érd el, ne a lecsúszást! Sok sikert kívánok neked! 39607970_237442390305542_4736773951626149888_o.jpg

Érdekel az Alakorvoslás Program? 

További információ: www.alakorvoslas.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr4214195465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása