Torták a diéta ideje alatt

2021. szeptember 16. - dr. Farkas Kitti

A tortáról általában a csupacsoki kerek édesség jut eszünkbe.
De egy torta lehet értékes tápanyagokat tartalmazó reggeli vagy épp sós vacsi is. Az ikreim nagyon szeretnek "tortá"-t enni, ezért egyre több ételt készítek ebben a formában.

Az egyik kedvencük ez az egyszerű almás túrótorta, tökéletes reggeli.

240909339_848555732527535_7441404727567834768_n.jpg

Az olasz sós torta pedig nemcsak az ikreim kedvence, hanem a férjemé és az enyémé is. Meg is osztom Veletek a receptet, készítsétek el Ti is!

Olasz sós torta

Hozzávalók:
100 gramm sós grissini
250 gramm Skyr sajt
75 gramm natúr joghurt
75 gramm 12%-os tejföl
koktélparadicsom
mozzarella golyó (lehet light)
bazsalikom

A torta formánk alját kibéleljük sütőpapírral, ráfektetjük a grissiniket úgy, hogy lehetőleg mindenhova jusson. A sajtot összekeverjük a joghurttal, a tejföllel és egy marék friss bazsalikomot szórunk a krémbe. A masszát a grissinikre helyezzük, majd hűtőben pihentetjük a tortát legalább 4 órát. Tálalás előtt mozzarellagolyókkal, koktélparadicsommal és bazsalikommal szórjuk meg a tortát.

img_9676.jpg

 

Egyetek rendes kajákat! Ez az Alakorvoslás Program alapelve. 

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, egy újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás Programhoz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

Tudj meg többet itt: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Ha kérdésed van, írj a hello@alakorvoslas.hu e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr1716688872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása