Programosok kedvence: Sült túrószelet

Édes is lehet egy fogyókúra

2020. február 03. - dr. Farkas Kitti
A legszigorúbb diéta idején sem kell lemondani az édes ízekről. A sovány túróból készült desszertek kiválóan beilleszthetők a fogyókúrás étrendbe. Az alábbi recept például az egyik legnagyobb sláger volt az elmúlt hetekben az Alakorvoslás Program résztvevőinek körében. Nagyon sokan elkészítették és szinte mindenki elképesztően finomnak találta, ezért teszem fel ide a blogra is. Ebédre ajánlom, érdemes előtte enni egy jó zöldséglevest. (A hozzávalóknál a megadott mennyiségek egy személyre vonatkoznak, a legjobb ha 4-6 adagot készítünk el egyszerre.)
Hozzávalók (1 személyre):
− 130 g félzsíros túró a lányoknak, 175 g a fiúknak
− 50 g sovány túró
− 1 egész tojás
− 2 tojás fehérje a lányoknak, 3 fehérje a fiúknak
− pár csepp citromlé
− 0,5 citrom reszelt héja
− 0,5 kupak folyékony édesítő
− pár csipet fahéj
− 1 mk olaj
− 1 mk vaníliaaroma
− 10 g (1-1,5 evőkanál) light jam
Íme néhány elkészült remekmű, amit a programosok a privát Facebook csoportba töltöttek fel. 
img_7582.JPG
Elkészítés: 
Egy hőálló üvegedényt kikenünk olajjal. A túrókat villával áttörjük, belekeverjük a tojást, a citrom héját (lehet a levét is). Ízesítjük fahéjjal, vaníliával, édesítővel ízlésünk szerint. Végül óvatosan összeforgatjuk a kevés citromlével habbá vert tojásfehérjékkel és 180 fokon barnulásig sütjük (kb. 35-40 perc). Az utolsó 5-8 percben megkenjük a tetejét light lekvárral és úgy sütjük készre.

 

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr2615451044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása