Gabi életmódváltásának teljes története

Hogy van 20 hónappal a fogyása után?

2020. január 27. - dr. Farkas Kitti

Abban hiszek, hogy az életmódváltás egy jó fogyókúrával kezdődik, majd mire elérjük azt az alakot, amit szeretnénk, már nem is tudnánk másképp élni. Fittek vagyunk, csinosak, energikusak és boldogok. Az eredmény pedig tartós, hiszen ez lett az új életünk, amit sokkal jobban élvezünk. Gabi elsők között próbálta ki az Alakorvoslás Programot. Az álomsúlya elérése után 20 hónappal nézzük meg, mi a helyzet vele.

A kezdet

Gabi a vezető asszisztens, főnővér az RMC-ben, ahol rendelek és altatok műtéteknél. El volt keseredve, mert már 70 kilót mutatott a mérleg és nagyon nem érezte jól magát. A program húsvétkor indult, ő meg úgy döntött, hogy nem vár tovább és el is kezdte. A Speed szakasz kétszer csinálta végig, bár tartott tőle, hogy mennyi fogja bírni. Simán ment, nem volt éhes, megmaradt az energiaszintje és dinamikusan elindult a fogyása, 5,5 kg zsírt adott le ennyi idő alatt.

A teljes sztorit olvasd el itt: 4 hét alatt 5,5 kg zsírt adtam le gabi1.jpg

A cél elérése

A program elkezdése után 2 hónappal úgy állt a tükör előtt, hogy örömében sírt, mivel ráment egy olyan ruha, ami 5 éve nem. A 4 hét Speed után az Easy-re váltott és így haladt a céljáig, amit el is ért: 8 kg-ot adott le összesen. Közben nyaralni is volt és ennek kapcsán fogalmazta meg, hogy az a jó a programban, hogy nem nehéz csinálni, abszolút élhető. Nem az van, hogy van a család, a barátok, akik esznek rendesen, ő meg tőlük leszakadva eszi a saját menüjét. Együtt esznek, gyakran ugyanazt. Belefér buli, nyaralás, nem kell kirekesztenie magát a családi és társasági életből.  

Erről az időszakról itt olvashatod el a teljes sztorit: 2 hónap alatt kétszer sírtam a tükör előtt, egyszer bánatomban, egyszer örömömben 

4 hónappal később

4 hónappal később Gabi arról számolt be, hogy tartja a súlyát, sőt! Biztos benne, hogy már tartani is fogja, mert nem tudna másképp élni már. Úgy nyilatkozott, hogy a program során megtanulta azt a szabályrendszert, amivel tudja tartani a súlyát és nem is tudna már másképp étkezni. Nagyon jól érzi magát így, ezt szeretné megtartani. Nyáron természetesen volt kilengés, elment nyaralni, többet evett, nasizás is volt. Azóta is vannak alkalmak, amikor többet eszik, desszertezik, de ez így van teljesen jól.

Teljes beszámoló itt: Meg tudtam tartani az eredményt! 

20 hónappal a fogyás után

Végül egy aktuális helyzetképet szeretnék mutatni. Az elmúlt másfél évben nap mint nap látom, szuperül néz ki és gyönyörűen tartja az elért eredményt. Nemrég beszaladt hozzám egy kontroll BIA mérésre, hogy megnézzük a testösszetételét. Elképesztő az eredmény!

Az elmúlt másfél évben nemhogy megőrizte a leadott kilóit, de további 3 kg-t fogyott. Hogy miből? Leginkább a „rossz helyen lévő”, az anyagcserét akadályozó vízből. Amit Gabi testösszetételéről tudni kell, hogy nagyon hajlamos a vizesedésre. Bár tavaly a 8 kg leadása mellett sikerült a sejten kívüli vízállomány mennyiségén is javítanunk, de még így is csak az egészséges felső tartományig tudtuk csökkenteni.  Viszont most úgy látszik a kitartó életmódváltás, odafigyelés, a rendszeres testmozgás meghozta a kirobbanó sikert az anyagcseréjében, mert további 3 literrel csökkent a „rossz helyen”, a sejten kívüli térben lévő vízmennyisége. Ez hatalmas segítség, hogy a sejtjei jobban hozzáférjenek a tápanyagokhoz, energetikusabb legyen.  Izomállománya 1,5 kilóval gyarapodott és közben a maradék 1 kg zsírpárnától is megszabadult, így egy deka zsírfeleslege sem maradt. Szenzációs testösszetétel, példa értékű eredmény!

gabi_2.jpg

Hogy éli mindezt meg? Nemhogy könnyen, hanem már teljesen természetesen. Aktív életet él, elképesztő sokat dolgozik, kirobbanó energiával. Közben neveli férjével közösen a kislányukat, sportol és sokat jár társaságba is. Ha ünnepek, buli alkalmával többet eszik, utána tart egy pár napos diétát.

Gabi csodálatos története megmutatja, miért érdemes jól fogyni és hogyan kell ezt elérni.

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu  címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr1315431566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása