5 tanács a strandalak eléréséhez!

2019. május 26. - dr. Farkas Kitti

Nem vagyok híve a kampánydiétáknak, de hiszek abban, hogy az életmódváltás egy jó és sikeres fogyókúrával indul el. Megértem, ha a nyár közeledtével szeretnél gyorsan fogyni és ezt a bizonyos első lépést gyorsan megtenni. Ezt is lehet jól csinálni. Ha megfogadod a következő tanácsokat, rövid idő alatt formába hozhatod magad a strandszezonra, és utána is meg tudod majd tartani a súlyod. 

_ooo0454_1.jpg

 1. tanács: tisztítsd ki a fejed, koncentrálj a célra!

Felejts el mindent, amit olvastál, vagy tudsz a fogyásról, mert sajnos a legtöbb egyszerűen nem helyes. Ötszöri evés, koplalás, böjtölés, éheztetős, szénhidrátmentes, zsírdús, váltakozó étrend, mindenmentes, ételhelyettesítős......stb. Felejtsd el ezeket, kezdj tiszta lappal! Legyen egyértelmű a célod, szilárd az elhatározásod, képzeld el magad olyannak, amilyen lenni szeretnél. Legyél tudatos, hogy elkerüld a hibákat! Így fogsz fogyni.

2. tanács: mérsékeld az inzulinszinted szakmailag megalapozott diétával!

A hízás, azaz a zsírraktárak felépülése magas inzulinszint mellett megy végbe, a fogyás alacsony, kiegyensúlyozott inzulinszint mellett lesz elérhető. Az inzulin olyan, mint egy színész, aki egyszerre tud szuperhőst és főgonoszt is játszani. Ha azt szeretnénk, hogy átálljon a sötét oldalról a jó fiúkhoz, el kell érni, hogy minél kevesebb termelődjön. Hogyan? Egy ezt a célt szolgáló szakmai diétával. Megalapozott módszert válassz.

3. tanács: felejtsd el a napi ötszöri étkezést!

Ha ötször vagy még többször eszünk egy nap, akkor végig magasan tartjuk az inzulinszintünket. Az inzulin köti a zsírt. Az eredmény? Nem hagyjuk a testünket zsírt égetni, a zsír marad. A kevesebb energiabevitel miatt, valamennyit fogyhatunk, de annak nagy része nem a zsírból megy le. Egyél egy nap háromszor!shutterstock_572259820.jpg

4. tanács: két étkezés között 4-6 óra teljen el!

Két étkezés között minimum 4, maximum 6 óra teljen el és ekkor semmilyen kalóriát ne vigyünk be. Így tud a szervezetünk a leghatékonyabban zsírt égetni. Hiszen gyakori étkezéssel vagy nassolással újra és újra feltoljuk az inzulinszintet, akkor a szervezetnek nem marad ideje a zsírégetésre, viszont a 4-6 órás étkezési szünet biztosítja a zsírraktárak kiürítését. Egyszerű, de döntő szempontról van szó.

5. tanács: ne térj le a helyes útról!

Egyetlen fogyókúra sem lesz eredményes, ha közben vagy utána visszatérsz a hízás útjára. A diétát szigorúan végig kell csinálni, a diétabakik kijavíthatók. Ha pedig elérted a célod a négy hetes időszak alatt, akkor ezt követően a legfontosabb feladat az, hogy elérd a tartós anyagcsereváltozást is. Ennek érdekében fokozatosan kezd el növelni az energiabevitelt, de úgy, hogy a súlyodat továbbra is tartsd. Így jól fogod magad érezni a nyáron, és még utána is. Ha még szeretnél fogyni, akkor még 2 hetet folytathatod a szigorúbb diétát, de utána mindenképpen el kell kezdened emelni a fenti szabályok betartása mellett a kalóriamennyiséget, de még tovább folytatni a diétát a célod eléréséig. 

Ez lenne az életmódváltás? Azt gondolom, hogy nincs életmódváltás fogyókúra nélkül. Egy szakszerű fogyókúrával átállítod a tested hízásról fogyásra. Olyan ez, mint egy szélsebesen robogó autó, amelyet egy satufékkel megállítasz a lejtőn. Majd a fogyókúra során szépen áttereled a helyes útra, ami a fogyáshoz vezet. Menet közben megtanulod, mit, mikor lehet enni és milyen mennyiségben. Végül, mikor eléred a célod, meg tudod tartani az eredményt úgy, hogy addig emeled a kalóriamennyiséget, amíg a bevitt és leadott kalóriamennyisége egyensúlyba kerül. Azt tapasztalom, hogy egy könnyen betartható, nem szenvedéssel járó szakszerű program során egyszerűen elfelejti a fogyni vágyó menet közben, hogy fogyókúrázik és így éri el az új életmódját, az új életét. Ez a folyamat egészében az életmódváltás. 

lowcalorie_snack.jpgTartasz tőle, hogy nehéz lesz? Az Alakorvoslás Program saját termékcsaládja ebben segít neked. A szabadalmaztatott, természetes hozzávalókat tartalmazó Shake és szelet termékcsalád abban segít, hogy ne legyél éhes a diéta alatt, a fogyásod zsírból történjen és a tartós legyen az eredmény.

Ismerd meg ennek a természetes étrendkiegészítőnek a hatásmechanizmustát a honlapon itt: https://alakorvoslas.hu/oldal/termekeink

 

 

Az Alakorvoslás Strand programja azoknak szól, akik szeretnének szakszerű fogyókúrás programmal gyorsan formába lendülni, és eredményt elérni. A program 4 hétig tart, ebben a 4 hétben a diéta az Alakorvoslás program legintenzívebb és leghatékonyabb szakasza szerint zajlik. (A program abban is segít, hogy a 4 hét után hogyan haladj tovább a célodig.)

Most 50% kedvezménnyel tudsz csatlakozni a programhoz: https://alakorvoslas.hu/program/strand-program

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr8414852944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása