A férjem, dr. Csermely Gyula fogyás, illetve hízástörténete - vettem a célzást :)

2018. augusztus 17. - dr. Farkas Kitti

Az ügyfélszolgálatról jelezték nekem, hogy beérkezett egy levél az ügyfélszolgálati email címre és szerintük nézzem meg, amint tudom. Elképzelésem sem volt, miről lehet szó. Elég gyakran nézem a leveleim, de valami nagyon rendkívüli történhetett, ha még külön is szólnak nekem. Az alábbi levelet küldte be a férjem... Mit is mondjak... A sírva röhögés után csak annyit írtam neki, vettem a célzást. 

Annyit azért mentségemre szeretnék nektek elmondani, hogy brutálisan sokat dolgozik mindig, de most különösen. Bennem pedig a gondoskodás mindig is nagyon erős volt. Ez persze azzal jár, hogy néha túltolom. :D

A mai vacsi biztosan csak a Shake lesz. ;) (Speed program indul.) img_6078.jpg

Folytatás...

...közléséhez.

Kitti programjával könnyedén lefogytam. Két hét Speed, 6 kg zsupsz le. Utána megerőltetés nélkül tartottam a súlyomat. A reggeli a Shake, tápláló ebéd, és könnyű vacsorák, még borozás is belefért. Nagyon jól éreztem magam a bőrömben, sport is jobban ment.  Más területen sem éreztem negatív változást. A gyors reggelit nagyon szeretem, tépek utána egyből a munkahelyemre. A nyári időszakban ez különösen előnyös volt, hiszen egy órával korábban kezdtem, hogy a kollégáim szabadsága miatt az ellátásban ne legyen fennakadás. (Szülész-nőgyógyász vagyok.)

Pár nappal ezelőtt, a feleségem meglepő akcióba kezdett. Tempós zuhanyozás után kapnám fel a ruhámat, de az étkező asztalon gőzölgő kolbászos rántotta fogad. Természetesen hálás vagyok a kedvességért, örömmel megeszem. Ez tíz perc csúszást jelent, de sebaj. Következő nap vadpástétomos kenyér (két szelet) reggelire,  mellette üvegcsében felvágott dinnye, hogy legyen mit ennem délelőtt. Este sült Debreceni (2 pár) isteni finom zöldbabfőzelékkel (életem legjobbja). Sajtok, bor.

Másnap reggel, az előző napról meghagyott pár Debreceni két szelet mustáros kenyér között bekészítve. Már a kocsiban megettem. Obligát dinnyét kis kockákra vágva persze viszem.

Este kínai leves, vadragú tésztával, sajtok.

Ma reggel dinnye kockázva. Na, ez belövi az inzulin szintemet gondolom. Egy perc múlva kis tálkában elvitelre, gyümölcs, sajt, dió kombót kapok. Mindezt kis puszi és egy mondat kíséretében: „Nehogy leessen a vércukorszinted, és kiabálj a kollégákkal.”

Most ráálltam a mérlegre: 1,5 kg plusz! A program működik. Ellenkezni nem merek, félve az esetleges más irányú megszorításoktól való félelem miatt.

Amennyiben érdekel titeket Gyula hízástörténete, természetesen továbbra is beszámolok. 

A program és Alkotóinak igaz híve:

dr. Csermely Gyula 

kitti_gyula.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr8914186671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása