Melinda története: Ikrek mellett is könnyen tartható az Alakorvoslás Program

2020. október 21. - dr. Farkas Kitti

Fontosnak tartom, hogy gyerek, gyerekek mellett is tudjunk magunkkal foglalkozni. Még nagyobb rajtunk a felelősség, hogy vigyázzunk magunkra, az egészségünkre, hiszen a családunknak ránk van leginkább szüksége. Emellett, ha minket a csinos külső tesz kiegyensúlyozottabbá, boldogabb anyává, feleséggé és nővé, akkor tegyünk ezért, egészséges ételekkel és mozgással.

Szeptemberben Melinda életmódváltását követhettük nyomon a programosok privát facebook csoportjában. Nagyon büszke voltam rá, mikor jelentkezett mentornak. Személyesen is ismerem, várandósságát is nyomon követtem, hisz alig pár hónap különbséggel édesapámnál szülte meg Ő is az ikreit. Másfél éves ikrekkel, költözés és munkába való visszatérés mellett, az életmódváltás nem könnyű feladat. Gyönyörűen teljesítette a terveit, ráadásul a rendszeres mozgás is az élete része.

Példamutató történetét az alábbiakban olvashatjátok.

Az Alakorvoslás Programról a várandósságom alatt hallottam először az orvosomtól, dr Farkas Kitti édesapjától. Szülés után pár hónappal egyre jobban foglalkoztatott a felszedett néhány kiló, ezért szinte naponta olvastam a programról, néztem a recepteket, terveztem a kezdést. 2019 őszén belevágtam és nagyon hamar sikerült 5-6 kg-tól megszabadulnom. Finomakat ettem, pedig a főzéssel nagyon kevés időt töltöttem, ami az akkor fél éves gyerkőcök mellett nagyon nem elhanyagolható szempont volt. Több lett az energiám, nem fájtak a lábaim, ami a terhesség óta szinte minden reggelt megkeserített. És ami lényeges még, nagyon élveztem a programot.    
Azután az ikerfiaim melletti napi teendők, a háztartás vezetése, a több fronton történő megfelelés mellett nem figyeltem oda az étkezésemre, de még a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre sem. Augusztus végén azonban elhatároztam, hogy életmódot váltok, két hét Speed szakasz után jelentkeztem a szeptemberi mentori szerepre is. A sport egy ideje az életem része, a futás lett az én szerelmem. A gyerekek születése után áttértem a babakocsis futásra, így ma már a gyerkőcökkel ropjuk a kilométereket.1_2_1.jpg

A szeptember több szempontból is nagyon tartalmasan telt. Részt vettem a sarudi IV. Tisza-tavi intersport jótékonysági félmaratonon. Az idei nagyon különleges volt, mert végre a gyerekekkel futhattam, amit már nagyon vártam. Hatalmas élmény volt. Futás előtt ettem egy MedWay Diet protein szeletet. Tudtam, hogy a nagy meleg kiveszi az erőmet, ezért is csak a 7 km-es távot mertem vállalni.
A hónap végén részmunkaidőben visszamentem dolgozni, a terveim szerint heti két munkanapot fogok az irodában tölteni.
Ráadásul további nehezítő tényezőként, pont ebben a hónapban költöztünk, ennek ellenére jól tudtam tartani végig az étrendet. A félig bepakolt új konyhámban is nagyon hamar elkészítettem az aznapi ebédemet.

Számomra a Speed szakasz sokkal könnyebben ment, mint az Easy. A kilók az UltraSpeed szakasz alatt csak úgy pörögtek le rólam, 2 hét alatt 6 kiló. Utána kevésbé haladtam. Ennek hátterét Kittivel egyeztettem. Elmondta, hogy a BIA (testösszetétel) mérésem eredménye azt mutatja, hogy a sejten kívüli vízállományom nagyon magas, a felső határértéken van. Ennek hátterében akár elégtelen fehérjebevitel is állhat. Ez nem lehetett opció, mert ekkor már az Alakorvoslás Program szerint étkeztem, túl voltam két hét UltraSpeed szakaszon is. Ez alapján a másik gyakori okát a felgyülemlett sejten kívüli víznek, a sok szénhidrátbevitelt is kizártuk. Kittinek erős a gyanúja a felborult szénhidrát anyagcserére, a magas inzulintermelésre, ami köti a vizet és a zsírt is, ezért 3 pontos inzulinrezisztencia vizsgálatot, pajzsmirigy hormon vizsgálatot javasolt, melyre már kaptam előjegyzést.2_2.jpg
Hatalmas élmény és megtiszteltetés volt, hogy szeptemberben én lehettem az egyik mentor. Az elért eredményemmel elégedett vagyok és örülök, hogy az IR problémám is kiderült, melyre a jövőben fokozottan fogok figyelni. A programot folytatom, hiszen kifejezetten jó terápia inzulinrezisztencia esetén.3_2.jpg

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Vásárold meg az online Alakorvoslás programot, egyszeri 4990 Ft-ért. Tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu  címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr2116239174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása