Petra, májusi mentorunk lakto-ovo vegetáriánusként mutatja be történetét

2020. június 06. - dr. Farkas Kitti

Májusi "Közösen készülünk a nyárra" sorozatunk egyik mentora Petra volt. Egy hónapon keresztül napról napra bemutatta táplálkozási naplóját a programosok privát csoportjában. Ez alatt az idő alatt sokat tanult a testéről, nagyon élvezi, hogy már érti szervezete működését. Fantasztikusan halad a célja, azaz 10-15 kg leadása felé.

Az alábbiakban az ő fogyástörténetét ismerhetitek meg.

39 éves vagyok, egy 4,5 éves csibész kisfiú édesanyja. Sok fajta fogyókúrát kipróbáltam már több-kevesebb sikerrel, a 30 napos diétától kezdve a paleon át az "este hat után nem eszem, de előtte sem sokat" verzióig. Két gyerekkori barátnőm sikeresen lefogyott az Alakorvoslás Programmal, az én figyelmemet is többször próbálták felhívni erre a szakmai módszerre. Közös beszélgetéseink kapcsán rengetegszer volt téma a fogyókúra, de idén áprilisig nem csatlakoztam a programhoz. Ekkor magamtól arra a döntésre jutottam, hogy valamit lépnem kell a túlsúlyommal kapcsolatban, nem szeretnék még egy nyarat, amikor nem érzem jól magam a strandon. Az elhatározásom megpecsételéseként jelentkeztem a májusi közösen programozunk sorozatba. Vállaltam, hogy minden nap beszámolok arról, hogy mit ettem, hogy haladok a programmal. petra.jpg
Számomra a mentorság rengeteg plusz erőt adott, hiszen nem adhattam fel a diétát. Nem csak magamnak, hanem a többieknek is bizonyítani akartam, így a csokitorta száműzve lett a menümből. Amennyire tartottam attól, hogy nem nassolhatok édességet, annyira könnyen ment, pedig én igazán Gombóc Artúr vagyok. Régebben csokit csokival tudtam volna enni. A másik tényező, amitől kicsit tartottam a program megkezdése előtt, az a reggeli shake volt. Mióta az eszemet tudom ébredés után kb. 10 perccel már farkaséhes vagyok és reggelizem is. Ebben is óriási meglepetés ért. Azt vettem észre, hogy délig teljes mértékben elegendő a shake, még a kritikus első hétben sem hiányzott a reggeli. (És azóta is csak shaket fogyasztok ebédig.) Nem mondom, hogy minden nap zökkenőmentes volt az elmúlt hónapban, de mikor jött a mélypont, akkor átsegített a csokis MedWay Diet alacsony kalóriatartalmú szelet vagy egy "menekülőzöldség", illetve a szuper közösség a facebook csoportban.

petra2.JPGLakto-ovo vegetáriánus vagyok, vagyis húst nem, de tojást és tejterméket fogyasztok. A program elején pici nehézséget okozott a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele, de erre jó tippeket kaptam, így a húst sajttal, túróval, joghurttal és magas fehérjetartalmú zöldségekkel helyettesítettem. (Szóját sem eszem.)  Az étrend-, és a termékek fokozott rosttartalma miatt tudatosan próbáltam odafigyelni a napi 3 liter víz bevitelére is. A program megkezdése előtt vásároltam magamnak egy új futócipőt, ösztönzésképpen, hogy ismét el kezdjek mozogni. A rendszeres sportolás a kisfiam mellett elég nagy kihívás volt számomra, de sikerült beiktatnom a mindennapjaimba. 

Jelenleg 4 kg fogyásnál tartok, amivel kezdésnek teljes mértékben elégedett vagyok és nincs megállás, a nyári strandolós napokra lefogyok.

Nézd meg mit evett Petra a 31 nap során: FÉNYKÉPALBUM. 

Készülj Te is velünk a nyaralásra!

Júniusban is van közösen programozunk, most a témánk a "Nyaralásra készülünk!". Gyere, tarts velünk, minden infót erről itt találsz, benne a 50% kedvezményes program linkjét is, amellyel egyszeri 2500 Ft-ért megkaphatod a leggazdagabb tartalmú programunkat. 

NYARALÁSRA KÉSZÜLÜNK BEMUTATÁSA.

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

További információ: https://alakorvoslas.hu/alakorvoslas

Kérdésed van? Írj a hello@alakorvoslas.hu  címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr6415744158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása