Anita története: Negyvenhez közel lett súlyproblémám

2019. március 19. - dr. Farkas Kitti

Anita küldte el nekem a történetét, akinek nem volt gond a súlyával korábban, majd hirtelen szedett fel és egy sikertelen próbálkozás után találta meg az Alakorvoslás Programot. Nagyon örülök, hogy segíthettem neki és nem azzal kellett tovább foglalkoznia, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen. Nagyon fontos üzenet ez, hiszen ha elfogadjuk magunkat úgy, ahogy nem érezzük jól magunkat, azzal komoly testi és lelki károkat okozunk magunknak. Igenis tenni kell magunkért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, csinosak, energikusak, fittek és egészségesek legyünk. Itt a példa, hogy elérhető! Gratulálok Neked Anita, példamutató a történeted. Szerintem már most is nagyon csinos vagy, de ha úgy érzed még folytatod, sok sikert kívánok a célod eléréséhez. 

Anita története:20180716_155638_1.jpg

42 éves vagyok, van egy 11 éves fiam és egy 6 éves lányom. Életem számottevő részében kifejezetten vékony testalkatú voltam, a súlyfelesleget és a fogyókúrát hírből sem ismertem, bármit, bármikor és bármennyit ehettem, nem rakódtak rám felesleges kilók. Nem értek hozzá, mennyire játszik szerepet a genetika, de tény, hogy édesapám testalkatát örököltem, aki világ életében csontsovány volt. Második gyermekem születése után (36 évesen, 170 cm testmagassággal) 57 kg voltam.

A változás akkor érkezett az életembe, amikor egy krónikus hasmenés kivizsgálásának eredményeképp pszichés hátteret állapítottak meg és antidepresszáns gyógyszerrel kezeltek. Pár hónap alatt ugrott fel rám 23 kg! Mire észbe kaptam és a gyógyszert is elhagytam, már túlsúlyos ember lett belőlem. Ekkor voltam 39 éves. Kétségbe esetten próbáltam fogyókúrázni, igyekeztem diétázni, eljártam edzőterembe, de sajnos mindez eredménytelen próbálkozás maradt. Tettem egy kísérletet arra, hogy elfogadom magamat olyannak, amilyen voltam, de ez sok szempontból sem sikerült: a tükörbe nézve sírás, szomorúság, elkeseredés fogott el, kirándulások alkalmával légszomj, térdfájás, fáradtság, izzadás lépett fel. Egy akupunktúrás fogyókúrával sikerült 8 kilótól megszabadulnom, de sajnos az eredmény nem tartott sokáig, gyorsan visszatértek a leadott felesleges kilók.

1.jpg2018. novemberében találkoztam az interneten az Alakorvoslás programmal, és felcsillant a remény, nagy lelkesedéssel és elszántsággal vágtam bele a programba. Szinte azonnal jelentkeztek az első látványos jelek, a mérleg mutatója hétről hétre kevesebbet jelzett, és az ismerőseim is észrevették a változást. Amitől a legjobban tartottam, az lett számomra a program legkedveltebb része, a reggeli kiváltása a shake-kel. Gyors, egyszerű, finom és simán kibírom vele ebédig. Nem kell reggel kapkodva szendvicset készíteni, megvenni a hozzávalókat előző nap, gondolkodni mit is tegyek bele, csak megiszom a shake-t és ráadásul később leszek így éhes, mintha reggelire ettem volna. A program résztvevőjeként nagyon finom és könnyen elkészíthető recepteket kaptam Kittitől, amiket sokszor készítek ebédre. Egyáltalán nem hiányzik a cukor, a pékáru, és a sok cukrozott termék. Mivel édesszájú vagyok, előfordul, hogy megjutalmazom magam valami finomsággal, de ennyit elbír a program. :) A mozgást a magam részéről hű barátom segítségével oldom meg, aki a kutyám és lelkesen sétál velem (vagy én vele?) naponta 3-szor, amennyit időm enged. Így a mérleg a november 8-i 80 kg után most, 3 hónap elteltével 67 kg-ot mutat, azaz 13 kilóval lettem könnyebb! :)

Végre nem kap el a kétségbeesés és a sírógörcs a tükör előtt, összehasonlíthatatlanul jobban érzem magamat a bőrömben, és végre megint olyan ruhákat hordhatok, amik tetszenek és amiben elfogadom magamat. De nem állok meg még, úgy gondolom, a kor előrehaladtával lassul az anyagcsere, nem leszek újra 57 kg, de nagyon szeretnék 62-ig lemenni.

Szívből köszönöm ezt a programot Dr. Farkas Kittinek, nekem óriási segítséget nyújtott vele és tudom, hogy rajtam kívül még sokan mondhatják el ezt magukról.

Kedves Anita! Szívből gratulálok a sikeredhez, és sok sikert kívánok az új célodhoz, majd az eredmény megtartásához. Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk a történeted.

Dr. Farkas Kitti.

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás Programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

Szeretnél többet megtudni az Alakorvoslás Programról? Kattints ide: www.alakorvoslas.hu 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr3914700316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása