Livia története: "Végre egy program, ami működik!"

2018. november 14. - dr. Farkas Kitti

Livia elküldte nekem a fogyástörténetét, amit nagy örömmel olvastam. Otthoni programot választotta és 8 hét alatt nagyon szép eredményt ért el. Szívből gratulálok Neked! Bizony sokan követik el azt a hibát, hogy igyekeznek sok zöldséget enni, közben pedig kevés fehérjét visznek be, amivel szépen elkezd leépülni az aktív sejtállomány, ami nagyon nem jó. A másik igen az 5 étkezéses diéta, ami egy állandó evést, evéssel való foglalkozást jelent és egy folyamatosan magas inzulinszintet, amitől csak éhesebbek és éhesebbek leszünk. 

Nagyon örülök neki, hogy az Alakorvoslás Program segített ezeket a tévhiteket elfelejteni, egy jól tartható rendszerrel pedig elérni a célod: fogyni, mindezt szenvedés nélkül. További sok sikert kívánok Neked!

Livia története:_rmc2923.jpg

Végre egy program, ami működik. :)

49 éves, 168 cm magas vagyok, ülőmunkát végzek napi 8 órában. Mindig is édesszájú voltam, szeretek sütni-főzni. Többször nekifutottam különböző fogyókúráknak, de többnyire kevés sikerrel, a leadott kilókat hamar visszahíztam.

Próbáltam a Forever C9-et, ami így elsőre hasonlít az Alakorvosláshoz, de ebben mindenféle tablettákat és aloe vera-gélt is kell fogyasztani, ezeket meg nem szerettem és nem is tettek jót. A kalóriaszámlálós, napi 5 étkezéses diéta sem segített, elég hamar újra éhes lettem, nem bírtam tartani. Ugyan eddig is nagyon sok zöldséget ettem, de sok esetben hús/fehérje nélkül, ami a jelek szerint nem volt elegendő.

Az Alakorvoslás programban nekem nagyon nagy segítséget jelent a shake, ill. a napi 3 étkezés, amit könnyen tudok tartani. Úgy érzem, hogy az 1000-1200 Kcal elegendő, megszűnt az állandó sóvárgásom a nasik, édességek iránt, ha eszek is ilyesmit, nem esik jól. 8.hete csinálom a programot, az induló súlyom 91 kg volt, eddig lement 8 kg. 6 hét Speed után az Easy-ra váltottam. A mozgást ‘nem viszem túlzásba’: heti 1 óra salsa és 1-2 óra Nordic walking, amit rendszeresen tudok csinálni. Magamra főzök, a kalóriát/makrókat a Myfitnesspal-ban vezetem. Az elején gondot jelentett a ‘rengeteg’ hús elfogyasztása, de mostanra már ez sem probléma.

Az elért eredmények alapján úgy látom, hogy gond nélkül el tudom érni a megcélzott 80 kg-t, vagy akár a nagyon ideális 75 kg-t is (határidő nincs). 

A fogyást már a ruháimon is érzem, már a 42-es méretű farmert is be tudom gombolni !

Kittinek és csapatának nagyon gratulálok a remekül összerakott programhoz és a nyújtott támogatáshoz.

Küldök két fotót, az első június 16-án, a második október 10-én készült. 

kep_jun_16.jpgkep_nov_10.jpg

 

Az Alakorvoslás Program egy egyedülálló fogyókúrás módszer, amelyet dr. Farkas Kitti dolgozott ki. Újszerű megközelítéssel, tudományos háttérrel és különleges, csak a program keretében kapható természetes táplálék kiegészítőkkel segít a fogyásban. Csatlakozz az Alakorvoslás programhoz, tanuld újra, amit a fogyásról tudsz és érd el azt az alakot, amit mindig is szerettél volna.

Szeretnél te is végre lefogyni? Csatlakozz itt és kezdd el még ma: https://alakorvoslas.hu/csatlakozom 

Szeretnél többet megtudni az Alakorvoslás Programról? Kattints ide: www.alakorvoslas.hu 

Neked is sikerült elérni a célod? Küldd be nekünk a fogyástörténeted és ha megjelentetjük, küldünk egy doboz terméket ajándékba, valamint meghívunk egy ingyenes BIA mérésre dr. Farkas Kittinél.

További információ itt: https://alakorvoslas.hu/oldal/oszd-meg-velunk-fogyasod-tortenetet 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alakorvoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr3714373181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása